joi, 10 mai 2012

PASTE PICANTE CU SPANAC



O reteta rapida de paste ,care ne scoate la nevoie din impas si care vine cu un bonus verde-mult iubitul spanac.
Ingrediente folosite
-300 gr.paste
-450 gr.spanac
-1 ardei iute verde
-3 cepe
-2 oua
-250 gr. smantana
-sare ,piper
-ulei
Spalam spanacul in mai multe ape ,ca sa scapam de nisipul de pe el. apoi  lasam sa se scurga .
Curatim ceapa si o taiem fin.Procedam la fel  si cu ardeiul iute.
Calim ceapa,pana devine sticloasa, la foc mic intr-o lingura de ulei dupa care adaugam  ardeiul iute.,si mai lasam1-2  minute.Acum e momentul sa adaugam si spanacul si sa condimentam cu sare si piper dupa gust.
Cand acesta s-a inmuiat ,adaugam pastele fierte al dente si mai tinem pe foc pana ce tot excesul de apa lasat de spanac este absorbit de paste,dupa care oprim focul.
Intr-un bol amestecam smantana cu ouale,sare si piper.
Turnam acest sos peste pastele fierbinti ( nu pe flacara,caci oul se va coagula) si omogenizam totul bine,dupa care servim cu pofta.
Sunt fine ,cremoase si iuuuuuuti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...