miercuri, 25 iulie 2012

SUPA DE DOVLECEL SI PUI




O supa de vara ,cu legume proaspete din gradina....
Am avut asa
  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 ardei 
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • smantana
  • marar
  • cateva linguri de ulei + aprox .3l apa
In primul rand curatam dovlecelul,il taiem cubulete apoi ii presaram cu sare si-i lasam sa sada frumos vreo 15 min. timp in care curatam celelalte legume.
Odata spalate si curatate  taiem toate legumele cubulete si le punem la calit in ulei .Cand sunt inmuiate bine adaugam pieptul de pui ,intreg l-am pus eu ,adaugam apa si lasam sa fiarba.
Adaugam si dovlecelul dupa ce au fiert de jumatate morcovii si celelalte surate ale lui.
Incercam carnea cu o furculita si o scoatem afara cand e fiarta si o rupem fasii de pe os ,apoi o punem din nou in oala.
Potrivim de sare ,piper ,usturoi.
Punem si cateva linguri de smantana diluata in supa, intr-un bol separat ,apoi turnat totul peste supa din oala-asta ca sa nu se branzeasca.
Oprim focul si presaram marar taiat marunt.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...